Strategische advisering. Verbinden van ratio en emotie. Regie voeren. Bij start-ups, cultuurveranderingen, samenwerkingsverbanden en innovatieve omgevingen.Een proces- en resultaatgerichte insteek gekoppeld aan associatief denken, om tot te kern te komen van betekenis en waarde. Als basis voor communicatie en samenwerking intern en extern. Ieder vraagstuk vraagt om een specifieke benadering die bij de persoon en bij de organisatie past.

Carina Weijma werkt voor en met directie-leden, bestuurders, ceo’s en topmanagement. Omdat de bestuurder van een organisatie  in hoge mate mee de cultuur bepaalt, is ontvankelijkheid voor spiegeling ahw een voorwaarde in het proces van samenwerking.

“Ik vind het persoonlijk belangrijk dat er een maatschappelijke of economische relevantie in een organisatie zit. Het meeste plezier beleef ik in start-up situaties, creatieve omgevingen, een niche markt, of samenwerkingsverbanden. Juist de rafelrandjes aan een branche maken hybrides en nieuwe gedachten mogelijk. Ook daarom ligt mijn werkgebied naast high-tech en maakindustrie tevens in kunst en design.”

“Ik ben ervan overtuigd dat  het externe netwerk en de relatie die de organisatie hiermee onderhoudt onontbeerlijk is om op wat voor vlak dan ook succes te boeken. Bovendien brengt een inspirerende relatie de meeste stimulans voor verandering. De bereidheid om over eigen belangen heen te zien en samen te werken zie ik dan ook als elementaire pijlers van een organisatie.”