Opdrachtgevers van Carina Weijma zijn bestuurders, CEO’s uit het bedrijfsleven, directieleden en managers. Initiatieven in innovatief en creatief geori├źnteerde omgevingen, waar meerdere partijen bij betrokken zijn, en waar het landschap vaak nog onoverzichtelijk is.

Door middel van spiegeling en vragen scherpt Carina Weijma merkidentiteit, ambitie en propositie aan. Beloftes onder de loep nemen en kijken of deze realistisch zijn. Haar kracht ligt in het verbinden, het scheppen van vertrouwen, bruggen bouwen en het betrekken van een breed netwerk in het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid.

“Mijn passie ligt in het maken van verbindingen. Het delen van een netwerk maakt vaak een multiply effect mogelijk. Dergelijke samenwerking en ‘vloeibaarheid’ brengt vaak de meeste persoonlijk groei en voldoening. Focus op de overkoepelende doelstelling zie ik als cruciaal voor een succesvolle samenwerking. Over de eigen schaduw heenspringen is niet altijd haalbaar voor alle partijen, maar met inzet en passie bereikbaar door hen die de juiste competenties hebben en verder dan hun eigen belang kunnen kijken.”