Nieuwe denkbeelden, prikkels zoeken en verbanden proberen te zien vormen mijn manier van leren. Werken vanuit passie voor groei en vernieuwing, in plaats van controle en beheersing.

Ik ben getrouwd en heb drie zoons. Een mannengezin dus. Dat betekent veel lachen, prachtige creativiteit, gezelligheid en drukte in huis. Ik hou van fotograferen en film, en als het er van komt speel ik piano of schilder olieverfdoeken. 

Omdat ik van verandering hou, reis ik graag. Door de jaren heen heb ik met ons gezin een ritme gecreëerd om dit te kunnen doen. Ben zeer geinteresseerd in andere culturen, met name omdat zij een mooie spiegel vormen om je ware zelf beter te leren kennen. 

Mijn voorliefde gaat uit naar Italië, naar kunst en design, literatuur, naar de spontane en enthousiaste manier van levensgenieten. Maar mijn Friese roots betekenen dat ik daarnaast nuchter ben, en een procesdenker.

Mijn levenshouding is eenvoudig ‘pluk de dag’ en wees positief: groei en ontwikkel je, leer van anderen, help anderen vooruit, en geniet van elkander. Geniet in het moment zelf. Duik erin, in dat leven, en wees nooit bang. Droom groots en meeslepend, en werk dat reëel uit.

En neem jezelf niet al te serieus. Dat kan altijd nog :)